Bolivia
Bosnien-Hercegovina
Bulgarien
Canada
Frankrig
Grækenland
Grønland
Israel

Litauen
Skotland
Thailand
USA
Vietnam
Østrig
Song Zuying er Kinas mest kendte kvindelige sopran af idag. Igennem næste to årtier har hun været en dedikeret sangerinde inden for kinesisk folkemusik med et repertoire på omkring ét tusind sange. Hendes rolle i kinesiske musicals "Fortidens fortrydelser", "Røde Koral" og hendes unikke fortolkninger af arier i kinesiske operaer har gjort hende til en af de mest populære kunstnere i Kina.

Song Zuying blev født i Hunan Wulingyuan-regionen, som er blevet selve symbolet på romancer og legender i kinesisk historie. Det er kaldt for gudernes hjemsted og er fødested for generationer af skønheder. Desuden er området stadigvæk beboet af en etnisk minoritet, som er kendt for sine talenter inden for sang og dans. Song Zuying er en del af denne minoritet og er en af de største talenter i sin generation.

Efter at have modtaget professionel undervisning i dans og folkesange af op til flere etniske grupper i Kina, tog hun eksamen fra "Department of Music and Dance at China's Central University of Nationalities". I 1989 fik hun professor Jin Tielin som lærer (den mest berømte sangunderviser i Kina og præsident for det kinesiske musik-konservatorium), og hans undervisning resulterede i, at Song Zuying blev hans bedste protégé og elev nogensinde.

Song Zuying har gennem årene modtaget adskillige priser og æresudnævnelser, og hun har de seneste år turneret verden rundt med kinesiske kultur-delegationer og stået for kultur-udvekslinger i en række sammenhænge.

Ved verdensmesterskabet i fodbold i Korea i 2002 blev Song Zuying inviteret til at repræsentere Kina, og hun arbejder løbende i flere nonprofit- og velgørenheds-sammenhænge inklusive det mest indflydelsesrige projekt af den slags i Kina, "Håbets projekt".

Hendes adskillige sociale ansvarsområder inkluderer:
Delegat for China's Ninth People's Congress, komité-medlem af "China Youth Federation", ledende komité-medlem af "China's Women's Federation", komité-medlem af "China Arts and Culture Federation" og sekretær for "China Musicians' Association".