VISITDENMARK.COM


Værs'go - her er Danmark!

Hvad enten du er på udkik efter hurtig, relevant og præcis information om Turistdanmark, eller du ønsker at gå i dybden og lade dig inspirere, er visitdenmark.com portalen, der viser vej - og det både, når du planlægger en kort storby-ferie som et længere ophold - om dit ophold skyldes ferie eller forretning. 

Guide Danmark - portalens "opslagsbog"
Med "Guide Danmark" kan du zoome ind på alt, hvad der rør sig i turistlandet Danmark. Her finder du aktuelle og omfattende oplysninger om begivenheder, overnatning, attraktioner mv.

Portalens kortdel

På portalens kortdel kan du indtaste navnet på en bestemt by og få vist byens geografiske placering. Du kan også vælge at få vist og beregnet ruten mellem to punkter i landet, eller du kan skabe dit helt eget kort med præcis de oplysninger, du har brug for - for eksempel golfbaner og hoteller i området.  

Markedspladsen
På den digitale markedsplads finder du dagsaktuelle tilbud indenfor transport, overnatning, aktiviteter mv. De enkelte tilbud er ordnet efter kategori, geografi og periode, så du nemt finder frem til det eller de tilbud, der præcist matcher dine ønsker.

God fornøjelse og velkommen til visitdenmark.comSe også:www.visitcopenhagen.dk/andersen


og: