IN2MEDIA
In2media domicil

Som digitalt bureau har In2media ansvaret for idéudvikling, konceptskabelse og art direction på H.C. Andersen 2005-portalen. Samtidig skaber vi de multimedi-elle virkemidler, der er med til at formidle H.C. Andersens liv og værker. Endelig har vi udviklet dét content management system, hvormed H.C. Andersen 2005-Sekretariatet opdaterer og vedligeholder alt indhold på portalen.  

Fornuft & følelser
Siden In2media A/S blev grundlagt i 1994 har det været vores mission at skabe og implementere digitale koncepter, der taler til både fornuften og følelserne hos vores kunders kunder. Hvad enten mediet er web, intranet, mobiltelefon eller et andet digitalt medie.

Historiefortælling 
De fleste kan finde ud af at tale til folks hjerner. Men når hjerterne skal rammes, når sanserne skal pirres, så er udfordringen straks større. Så er ord og informationsstruktur ikke nok. Her kræves en solid forståelse for, hvordan det rette samspil mellem levende billeder, lyd og flash kombineret med et højt æstetisk niveau kan skabe en involverende og begejstrende formidling af din historie, af dit brand. Og det er præcis her, In2media gør en forskel.

Fra idé til lancering
Vi er typisk med hele vejen i processen fra idéudvikling og strategiformulering til endelig implementering. Vi kan dog - via vores konceptudviklere, tekstforfattere, digitale historiefortællere, art directorer og programmører - springe på toget når som helst i processen.

Kontakt:
Kreativ direktør
Søren Kjær
Telefon: 7022 1516
Email:

http://www.in2media.dk