HAVE PR & KOMMUNIKATION
Christian Have
HAVE PR & Kommunikation indtager en særstilling blandt pr-firmaer i Danmark - og Skandinavien - qua firmaets målsætning om udelukkende at arbejde med kultur. Inden for denne ramme dækker HAVE PR & Kommunikation en bred vifte af genrer fra skuespil, ballet, opera, film, klassisk musik, rockkoncerter, udstillinger, prisuddelinger og tv. Firmaet blev grundlagt i 1984 af Christian Have.

Blandt de vidtfavnende aktiviteter som HAVE PR & Kommunikation favner, hører konsulentarbejde i mediespørgsmål, koordinering af annoncekampagner, rådgivning omkring repertoire, formidling af kunstnere til kulturarrangementer i firmaer og institutioner, pressearbejde, der inkluderer udarbejdelse af pressemateriale, brochurer m.v., kontakt til pressen, anmeldere og tegnere, koordination af interviews og pressemøder samt udsendelse af VIP-invitationer og afvikling af premierearrangementer og events i alle størrrelser. Herudover fungerer firmaet aktivt som konsulent for en lang række førende kunstnere i Danmark samt pr- og fundraisingkonsulent for en række større danske virksomheder.

I udviklingen af langsigtede strategier og visioner betragter HAVE PR & Kommunikation sig som en erfaren partner for kulturinstitutioner og for erhvervslivet med interesser i kultur: Præmis er arbejdet for det fælles mål, der ultimativt er kunstnerisk og humanistisk.

Email:

Website:http://www.have.dk