USA


Heine Askaer-Jensen er født i Danmark 1953, men har tilbragt halvdelen af sit liv i Sydøstasien med virksomheden Jebsen & Jessen. ud over hans karriere som Group Managing Director for industrigruppens mere end 2500 ansatte og 50 virksomheder inden for syv forskellige sektorer i ASEAN-regionen, har han dedikeret en betydelig del af sin personlige energi til promoveringen af dansk kultur- og erhvervsinteresser i Singapore og den omkringliggende region.

Heine Askaer-Jensen er grundlægger af "Danish Secondary School" i Singapore, samt grundlægger og tidligere formand for bestyrelsen af "Danish Business Association of Singapore". Desuden tidligere formand for "Danish Church Abroad" og "Den Danske Sømandskirke" i Singapore, lige som han sidder i bestyrelsen af "National Employers Federation", er vice-bestyrelsesformand for "Singapore International Chamber of Commerce" og regeringsnomineret rådgiver for "Singapore Lifelong Learning Endowment Fund".

Heine Askaer-Jensen har sideløbende med sine aktiviteter i Singapore afset tid til adskillige management studier ved Pennsylvania og Harvard universitet i USA. Han bor i Singapore med sin danske kone Bitten, og parret har to voksne døtre med bopæl i København.