Aktiviteter i kalenderen markeret med HCA2005-logoet er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden. Alle andre aktiviteter i kalenderen har relation til H.C. Andersen og fejringen af ham, men er ikke støttet af HCA2005.

Klik på søg-knappen herunder for at foretage specifikke søgninger.

Naviger mellem begivenhederne i kalender-navigationen i højre side.

Bemærk venligst, at kalenderen bliver løbende opdateret, og at ikke alle HCA2005-arrangementer er publiceret på den endnu.

Har du forslag til aktiviteter på kalenderen, så benyt vores kalenderservice!Du finder også masser af H.C. Andersen-orienterede begivenheder på Kultunauts H.C. Andersen-kalender.

Book hotelværelser i Danmark!


« Forrige Næste »

Sorø Musikskole
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Sorø

Sorø Kommunale Musikskole er vant til at løfte meget store musicalprojekter med 60 - 70 musikere i orkestret. Her skal opføres 'Et eventyrligt liv' hvor H.C. Andersen møder en 13 år ung pige fra nutiden. Han er optaget af sine tanker som landets store, afdøde digter. Hun er en drømmer, der ikke har det godt. H.C. Andersen


Støbeskeen, Frederiksværk
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Frederiksværk

I samarbejde med Frederiksværks anden amatørscene Melby Scenen produceres en forestilling skrevet af dramatikeren Niels Stokholm. Man vil opleve en H.C. Andersen i dialog og clinch med sin digtnings figurer, der optræder helt fysisk på scenen, men også med fokus på ham som en fortsat levende forfatter.


Teater- og musikgruppen, Tørning Mølle, Vojens
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Vojens

Et stort anlagt spil bygget op af citater fra H.C. Andersens dagbøger, levnedsbogen og Mit Livs Eventyr. Dramatiseringer af eventyrcitater kulminerer med en dramatiseret udgave af Elverhøj.


Teatergruppen "De slagfaste", Roskilde
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Roskilde

"Manden der ville være kunstner" af Jørgen Nordenhoff er en forestilling om mennesket og kunstneren H.C. Andersen. Det er samtidig en forestilling om kunstens og kunstnerens vilkår i 1800-tallet - og i vor tid. Om kultursyn i 1800-tallet sat op mod nutidens værdidebat og kulturkampe.


Aalborg Ungdomsskole
01 Januar 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Aalborg

Musical bygget over "Klods Hans" med dansere og sangere fra Aalborgs ungegruppe mellem 13 - 19 år. Handler om at være anderledes, kreativ - og at være sig selv.

« Forrige Næste »


Kalender navigation