Aktiviteter i kalenderen markeret med HCA2005-logoet er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden. Alle andre aktiviteter i kalenderen har relation til H.C. Andersen og fejringen af ham, men er ikke støttet af HCA2005.

Klik på søg-knappen herunder for at foretage specifikke søgninger.

Naviger mellem begivenhederne i kalender-navigationen i højre side.

Bemærk venligst, at kalenderen bliver løbende opdateret, og at ikke alle HCA2005-arrangementer er publiceret på den endnu.

Har du forslag til aktiviteter på kalenderen, så benyt vores kalenderservice!Du finder også masser af H.C. Andersen-orienterede begivenheder på Kultunauts H.C. Andersen-kalender.

Book hotelværelser i Danmark!


« Forrige Næste »

Lettisk HCA-musik

02 Januar 2005 - 30 December 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Letland - Riga

"Nordlys" skal turnere i de baltiske lande i 2005 med start i Riga. På repertoiret vil, udover Maskats komposition, være andre musikværker som på den ene eller anden måde er inspireret af H.C. Andersen.


Beklædningsskolen

05 Januar 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Odense

Lektor og litteraturkritiker ved Berlingske Tidende Jens Andersen vil fortælle om den mærkelige H.C. Andersen, der kom fra det usleste Odense og endte med at blive elitens yndling.


Helligtrekongersoptoget i Madrid
05 Januar 2005 , Attraktioner
Spanien - Madrid

Den 5. januar 2005 løber HELLIGTREKONGERSOPTOGET i Madrid af stablen. Det er Madrids Rådhus, der arrangerer denne årlige julebegivenhed, der er julens højdepunkt for spanske børn.


Isskulptur-by: "Snedronningen"

05 Januar 2005 , Attraktioner
Estland - Tallinn

Med udgangspunkt i eventyret om "Snedronningen" vil estiske gymnasieelever og medlemmer af Falck-klubben blive inviteret til at bygge en isby i det centrale Tallinn, som en legeplads for børn.


Nytårskoncert i Musikhuset i Århus

07 Januar 2005 - 08 Januar 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Århus

Musikken bliver en lang række friske serpentin-pust af farverige værker.

« Forrige Næste »


Kalender navigation