Aktiviteter i kalenderen markeret med HCA2005-logoet er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden. Alle andre aktiviteter i kalenderen har relation til H.C. Andersen og fejringen af ham, men er ikke støttet af HCA2005.

Klik på søg-knappen herunder for at foretage specifikke søgninger.

Naviger mellem begivenhederne i kalender-navigationen i højre side.

Bemærk venligst, at kalenderen bliver løbende opdateret, og at ikke alle HCA2005-arrangementer er publiceret på den endnu.

Har du forslag til aktiviteter på kalenderen, så benyt vores kalenderservice!Du finder også masser af H.C. Andersen-orienterede begivenheder på Kultunauts H.C. Andersen-kalender.

Book hotelværelser i Danmark!


« Forrige Næste »

Frøbjerg Festspil, Aarup
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Aarup

"Den grimme ælling" som nyt spil af Bent Erik Svendlund og Peter Spies. Loyal over for digterens varme menneskelige egenskaber og hans på en gang begejstrede, komplicerede og følsomme sind. En musical med et kontroversielt indhold.


Gudme Musikskole, Oure
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Oure

Over den tidligere roman af H.C. Andersen "Kun en spillemand" skabes en opera for og med børn/unge i alderen 12 -22 år. Den bliver gennemkomponeret og bevæger sig stilistisk i et spændingsfelt mellem rytmisk og klassisk musik.


H.C. Andersen Tours
I løbet af 2005 , Andre events
Danmark - Odense

Formålet med H.C. Andersen Tours er at udbyde et omfattende tur- og pakkerejseprogram.
Læs mere her!


H.C. Andersen-eventyrrum

01 Januar 2005 - 31 December 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Tallinn - Tallinn

Det Estiske Dukketeater vil indrette et særligt rum på teatret, som skal bruges til oplæsning af H.C. Andersens eventyr.


Hammermøllens Teatergruppe, Hornbæk
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Hornbæk

Den erfarne egnsteatergruppe vil få dramatikeren Thomas Høg til at skrive et manuskript med H.C. Andersen som omdrejningsfigur i en række historier fra Hammermøllen og Hellebæk-området. Der vil blive lagt særlig stor vægt på kostumer og scenografi.

« Forrige Næste »


Kalender navigation