Aktiviteter i kalenderen markeret med HCA2005-logoet er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden. Alle andre aktiviteter i kalenderen har relation til H.C. Andersen og fejringen af ham, men er ikke støttet af HCA2005.

Klik på søg-knappen herunder for at foretage specifikke søgninger.

Naviger mellem begivenhederne i kalender-navigationen i højre side.

Bemærk venligst, at kalenderen bliver løbende opdateret, og at ikke alle HCA2005-arrangementer er publiceret på den endnu.

Har du forslag til aktiviteter på kalenderen, så benyt vores kalenderservice!Du finder også masser af H.C. Andersen-orienterede begivenheder på Kultunauts H.C. Andersen-kalender.

Book hotelværelser i Danmark!


« Forrige Næste »

FILM-X, Filmhuset
Primo 2005 , Andre events
Danmark - København

FILM-X er et yderst anerkendt filmværksted under Filmhuset, hvor børn og voksne kan prøve at producere animerede film, som de efterfølgende får med hjem på en cd-rom.


Filurens Børneteater, Århus
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Århus

Børneteaterskolen ved Filuren vil udvide sine tilbud og ekstra ansætte en musiker/komponist, der sammen med børnene og teaterlærerne skal lave et H.C. Andersen spil.


Formidlingscentret Assistens Kirkegård
I løbet af 2005 , Udstilling (inkl. permanente)
Danmark - København

H.C. Andersen ligger begravet på Assistens Kirkegård. Formidlingscentret på Assistens Kirkegård ønsker at lave en række formidlingsaktiviteter.


Frederiksberg Museet

01 Januar 2005 - 17 Marts 2005 , Udstilling (inkl. permanente)
Danmark - Hillerød

H.C. ANDERSEN FOR BØRN


Friluftsteatret Sløjfen, Holstebro
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Holstebro

Her skal laves en musical over "Klods Hans" af den lokale dramatiker og komponist Leo Bech. En musical hvor et hav af forskellige eventyrfigurer kommer til at indgå i den store familieforestilling.

« Forrige Næste »


Kalender navigation