Status på billetsalg og kunstnere til HCA show

H.C. Andersen 2005 Fonden og DR bringer hermed en aktuel status på billetsalget og de medvirkende kunstnere til HCA-showet "Once Upon A Time" i Parken

Af on - H.C. Andersen 2005 - 19 Marts 2005

Der er i alt sat 35.500 billetter til salg, og på nuværende tidspunkt er der knap 5.000 billetter tilbage. Hvis der bliver særligt tryk på billetsalget i slutspurten, kan der åbnes for salget af yderligere 2.500 billetter med begrænset udsyn, hvilket bringer billetsalget op på en samlet totalkapacitet på 38.000 billetter.

"Once Upon A Time" på DR1 bliver et show med en række store internationale stjerner på scenen. Det har tidligere været offentliggjort, at Connie Nielsen bliver aftenens vært, og at man desuden vil kunne opleve bl.a. Jean Michel Jarre, den verdensberømte amerikanske operasanger Renée Fleming, Safri Duo, den italienske forvandlingskunstner Ennio Marchetto, Sir Roger Moore, Harry Belafonte, Isabel Allende og senest den new zealandske popstjerne Daniel Bedingfield.

Lars Seeberg udtaler:

- Vi er meget stolte af, at så mange af vores absolutte ønskenavne har sagt ja til at medvirke i Parken, og vi er sikre på, at publikum og seerne hjemme i stuerne får et show i verdensklasse, der ikke kommer til at skorte på store navne. Andre internationale kunstnere, som har sagt ja til at medvirke, vil blive offentliggjort i de kommende dage.

Billetter til showet kan købes på BilletNet på tlf. 7015 6565 eller www.billetnet.dk og på Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller www.billetlugen.dk

For yderligere information, kontakt venligst nedenstående.

Med venlig hilsen

Have PR & Kommunikation,
Tlf. 33 25 21 07

Projektkoordinator:
Michael Feder - Mail: - Mobil: 22 43 49 42


Tilbage