Connie Nielsen bliver vært i HCA-show i Parken

Danmarks internationale filmstjerne kan opleves live på scenen i Danmark for første gang, når hun bliver vært i det store åbningsshow for H.C. Andersen-året i Parken d. 2. april.

Af on - H.C. Andersen 2005 - 13 Marts 2005

Efter succesen med Susanne Biers biografhit Brødre bliver der nu mulighed for et snarligt gensyn på dansk grund med Danmarks vel nok største internationale filmstjerne, Connie Nielsen. Hun bliver vært i Parken til det eventyrlige tv-show "Once Upon a Time", der åbner H.C. Andersen-året lørdag d. 2. april 2005 kl. 21.00.

Det bliver første gang, at publikum får mulighed for at opleve Connie Nielsen live på en scene herhjemme. Stjernen fra Gladiator, Brødre og Return to Sender skal som vært i Parken binde hele det store show sammen, herunder præsentere stjerner, gæsteværter, H.C. Andersen-ambassadører og de forskellige musikalske eventyrindslag. Showet er på engelsk, og Connie Nielsen vil derfor også udføre sin værtsrolle på engelsk.

Showet "Once Upon A Time" sendes direkte på DR1 og til lande over hele verden og er et 120-minutters show, der i ord, film, dans og musik fortæller historien om Andersen, hans liv og kunst. Parken omdannes til et magisk eventyrunivers, hvor der med udgangspunkt i en række små nyindspillede film, berettes historien om Andersens liv. Hvert eventyr fortælles i dans og musik, og på scenen vil publikum og seerne hjemme i stuerne foruden Connie Nielsen bl.a. kunne opleve Jean Michel Jarre, den verdensberømte amerikanske operasanger Renée Fleming, Safri Duo, den italienske forvandlingskunstner Ennio Marchetto, Sir Roger Moore,  Harry Belafonte og Isabel Allende. I alt er der 600 medvirkende inkl et børnekor på 350 drenge og piger, 28 balletbørn fra Den Kongelige Ballet, den kinesiske akrobattrup Shenyang Acrobatic Troupe fra Kina og et stort ensemble af dansere og sangere.

Blandt gæsterne i Parken er Kongefamilien, den danske regering og H.C. Andersen-ambassadører fra hele verden.

Billetter til showet kan købes på BilletNet på tlf. 7015 6565 eller www.billetnet.dk og på Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller www.billetlugen.dk

Med venlig hilsen

Have PR & Kommunikation,
Tlf. 33 25 21 07

Projektkoordinator:
Michael Feder 
Mail:  
Mobil: 22 43 49 42


Tilbage