HCA NYHEDER Årets første Eventyrkoncert

En af de første musikalske begivenheder bliver "Eventyrkoncerten: H.C. Andersen og musikken - dengang og nu", som Ensemble Nordlys står for.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 07 Januar 2005

Ensemble Nordlys er blevet udvalgt til "H.C. Andersen Ensemble" og skal turnere med eventyrkoncerten i store dele af verden, bl.a. i England, Polen, Grækenland, Irland og Vietnam.

Den første koncert finder sted søndag den 9. januar kl. 17 i Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Det forholdsvis nye museum har allerede markeret sig som et af Øresundsregionens stærkeste kulturcentre og trækker mange danskere over sundet.

Eventyrkoncerten præsenterer musik af mange af Andersens musikalske venner, der talte nogle af datidens største komponister, bl.a. Mendelssohn, Schumann, Brahms og danske N.W. Gade. Derudover kan man høre en række nye værker skrevet til lejligheden med inspiration fra eventyrerne af danske og udenlandske komponister.

Søndag den 9. januar kl. 17, Dunkers Kulturhus Helsingborg.

Medvirkende: Ensemble Nordlys: Christine Pryn, violin, Frederik Waage, cello, Joachim Olsson, klaver og Jolson Oshiro, klarinet

Program: værker af Mendelssohn, Schumann, Grieg, Brahms, Lohse og Schnelzer

Yderligere information samt højtopløste fotos på www.ensemblenordlys.dk

 


Tilbage