HCA NYHEDER Vil du være prinsesse i Tivoli?

Var barndomsdrømmen at være prinsesse eller svinedreng i et eventyr? Så er chancen der nu, for at eventyret kan gå i opfyldelse. Eller næsten da, for det er kun statister, Tivoli søger til næste års store eventyrshow i anledning af H.C. Andersens 200-års jubilæum.

Af on - H.C. Andersen 2005 - 22 Oktober 2004

Statisterne skal være mindst 175 cm. høje og må ikke lide af dårlig ryg eller nakke! Og så skal de kunne bevæge sig til musik. De skal udfylde rollerne som grimme ællinger, knægte og kejsere, tinsoldater, prinsesser, hekse og godtfolk.

Showet "Et Tivoli Eventyr" er skabt af amerikaneren Gary Paben, der er vant til store forhold. Han har stået for tre Super Bowl shows, åbningsshowet til Handicap-OL i Salt Lake City i 2002 og har i de seneste 20 år været senior show director i Walt Disney World, hvor han har sat flere end 200 shows op. Med sig har han producer Bettina Buckley, musikken er indspillet af London Symphony Orchestra, og fortælling og sang står Kurt Ravn og Louise Fribo for.

Der skal bruges statister til tre hold á 56 voksne og unge, første hold skal deltage i hele sæsonen, nemlig fra 25. april til 25. september, Andet hold og tredje hold hver to måneder, 25. april til 30. juni og 1. juli til 25. september.

Lørdag den 6. og søndag den 7. november er der audition (prøve) mellem kl. 10 og kl. 11 på H.C. Andersens Boulevard 20.

Læs mere på

www.tivoli.dk

 


Tilbage