Stor konkurrence om billetter til prisoverrækkelsen på Odense Teater kl. 19. 30 den 2. april.

Har du lyst til at vinde billetter til dig selv og en ledsager i forbindelse med prisoverrækkelsen på Odense Teater kl. 19:30 den 2. april i anledning af H.C. Andersens 198-års fødselsdag?

Filminstruktøren Bille August modtager her Odense Bys Hans Christian Andersen Pris på 50.000 Euro i forbindelse med hans planlægning af en international storfilm om H.C. Andersen.

Samtidig overrækkes Hans Christian Andersen Priskomiteens tre H.C. Andersen ærespriser til dukkefører og teaterdirektør Antanas Markuckis fra Panevezys i Litauen, papirklipkunstner Sonia Brandes fra Broby på Fyn og den danske forsker og formidler Niels Oxenvad fra Odense.

Priserne overrækkes af henholdsvis borgmester i Odense, Anker Boye, kulturminister Brian Mikkelsen, amtsborgmester Jan Boye og tidligere prismodtager og H.C. Andersen-forsker, Lin Hua.

For at deltage skal du skal blot svare på følgende spørgsmål og sende svaret med dit navn, adresse og telefonnummer til nedenstående email-adresse.
Du kan eventuelt finde inspiration til svaret her på portalen.

Spørgsmål:
Hvor rejste H.C. Andersen hen i 1819?

Send svaret til senest 26. marts med ordet "konkurrence" e-mailens subject-vindue.

Husk at skrive dit fulde navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du har vundet.