Aktiviteter i kalenderen markeret med HCA2005-logoet er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden. Alle andre aktiviteter i kalenderen har relation til H.C. Andersen og fejringen af ham, men er ikke støttet af HCA2005.

Klik på søg-knappen herunder for at foretage specifikke søgninger.

Naviger mellem begivenhederne i kalender-navigationen i højre side.

Bemærk venligst, at kalenderen bliver løbende opdateret, og at ikke alle HCA2005-arrangementer er publiceret på den endnu.

Har du forslag til aktiviteter på kalenderen, så benyt vores kalenderservice!Du finder også masser af H.C. Andersen-orienterede begivenheder på Kultunauts H.C. Andersen-kalender.

Book hotelværelser i Danmark!


« Forrige Næste »

DATS København og Frederiksborg Amts kreds
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - København

Dramatikeren Andreas Garfield skriver stykket "H.C" til amatørscenerne i de to amter. Den syge og måske døende H.C. Andersen kommer til at kæmpe en kamp mellem den eventyrlige verden, med alle hans eventyrfigurer og hans egen udødelighed, og den virkelige verden, hvor han jo skal dø og gør det.


Dramaten og Teaterparaplyen, Viborg
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Viborg

Friluftsforestillingen "Alt på sin rette plads" skrives af dramatikeren Henning Pedersen. En forestilling om H.C. Andersens første besøg i Viborg i 1859 og hans oplevelser med den snobbede embedsmandsby og hans oplevelser omkring klasseskelskonflikter.


Dunkelfolket, Brovst
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Brovst

"Historien om en moder" i masketeatrets nyopsætning med 15 maskespillere og 3-5 musikere. Et udtryk i musik, masker, bevægelser og dans, men uden ord.


Esbjerg Børne- & Ungdomsteater
I løbet af 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - Esbjerg

"Lille Klaus og Store Klaus" som en stationær forestilling med ca. 25 medvirkende og som en turnerende forestilling til dagsinstitutioner i Ribe Amt med 2 medvirkende.


Estisk radio

01 Januar 2005 - 30 April 2005 , Andre events
Estland

Børneudsendelser på estisk radio om H.C. Andersens liv og eventyr.

« Forrige Næste »


Kalender navigation