Mode, Stomp og H.C. Andersen

15 December 2004 - 19 December 2004 , Koncert, teater, forestillinger
Tyrkiet - Istanbul

Mode, Stomp og H.C. Andersen mødes til Trend2005 i Istanbul, Tyrkiet.

I porten til det urolige mellemøsten opfører det østjyske stomp-ensemble  DaDunk deres musikalske fortolkning af H.C. Andersens "Klods Hans", som Danmarks bidrag til "Youth 2005 Trend Festival".

5 shows i løbet af 4 dage, fra 15.-19. december, giver 75.000 unge tyrkere muligheden for at stifte bekendtskab med rytmisk ekvilibrisme, musikalsk energi, dans og visuel humor.
 
Aldrig før har H.C. Andersens eventyr været udsat for en rap'ende prinsesse, bøger som trommer, stegepander som klaver og Klods Hans som grillmaster.

Aldrig før har så mange unge mennesker fået Hc. Andersen serveret mellem burgere, cola og mobiltelefoner.

Aldrig før har Tyrkerne hørt Cubansk La Conga på plastiktønder.

Aldrig før er der opstillet en Dansk vindmølle i hjertet af Istanbul.
 
DaDunk skal desuden afholde workshop for tyrkiske musikstuderende og interviewes til Tyrkiske ungdomsmagasiner og medier.
 
DaDunk består af 10 musikere og performere og er det første ensemble af sin art i Danmark, hvor "Stomp" - musik på spande, koste, pander, bøger og tændstikæsker blandes med musik fra hele verden i en fortolkning af H. C. Andersens eventyr.
 
De 10 medvirkende er uddannet på Det Jyske Musikkonservatoriums linie for Rytmisk Musik og Bevægelse.

"Clumsy Hans" havde premiere ved afslutnings- koncerten for "European Youth Music Festival" på Plænen i Tivoli i maj måned 2004. I 2005 venter to Danmarks turnéer og en stor opsætning i Århus festuge.
 
Hvis du vil vide mere besøg www.dadunk.dkTilbage

Kalender navigation