Nyt stjernenavn til HCA-show på plads

Nyt stjernenavn til HCA-show på plads: Daniel Bedingfield optræder ved det store åbningsshow for H.C. Andersen-året i Parken d. 2. april.

Af on - H.C. Andersen 2005 - 18 Marts 2005

Det er netop konfirmeret, at den new zealandske superstjerne Daniel Bedingfield skal optræde ved det store åbningsshow i Parken i anledning af H.C. Andersen-året lørdag d. 2. april 2005.

Daniel Bedingfield er i dag af de største popnavne internationalt, og DR og H.C. Andersen 2005 Fonden er derfor særdeles stolt over, at det er lykkedes at få ham til at optræde med sit nye hit Wrap My Words Around You.

Wrap My Words Around You fra albummet Second First Impression er opfølgeren til Daniel Bedingfields  debutalbum Gotta Get Thru This fra 2003. Gotta Get Thru This er solgt i hele 3 millioner eksemplarer, og balladen If You're Not The One figurerede på adskillige danske radiostationers top ti over mest spillede numre i 2003. Med Second First Impression præsenterer Daniel Bedingfield en forening af forskelligartede musiske udtryk såsom funk, soul, reggae, R'n'B, garage og pop.Showet "Once Upon A Time" sendes direkte på DR1 og til lande over hele verden og er et 120-minutters show, der i ord, film, dans og musik fortæller historien om Andersen, hans liv og kunst. Parken omdannes til et magisk eventyrunivers, hvor der med udgangspunkt i en række små nyindspillede film, berettes historien om Andersens liv. Hvert eventyr fortælles i dans og musik, og på scenen vil publikum og seerne hjemme i stuerne foruden Daniel Bedingfield bl.a. kunne opleve Connie Nielsen som vært, Jean Michel Jarre, den verdensberømte amerikanske operasanger Renée Fleming, Safri Duo, den italienske forvandlingskunstner Ennio Marchetto, Sir Roger Moore, Harry Belafonte og Isabel Allende. I alt er der 600 medvirkende inkl. et børnekor på 350 drenge og piger, 28 balletbørn fra Den Kongelige Ballet, den kinesiske akrobattrup Shenyang Acrobatic Troupe fra Kina og et stort ensemble af dansere og sangere.

Blandt gæsterne i Parken er Kongefamilien, den danske regering og H.C. Andersen-ambassadører fra hele verden.

Billetter til showet kan købes på BilletNet på tlf. 7015 6565 eller www.billetnet.dk og på Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller www.billetlugen.dk


Tilbage