Teatermuseet i Hofteatret

02 April 2004 , Andre events
Danmark - København

Reception og præsentation af ny H.C. Andersen-inspireret cd, Rime-Djävelen, fredag den 2. april 2004 klokken 14:00 på Teatermuseet i Hofteatret i København. CD'en er støttet af HCA2005.

På H.C. Andersens 199 års fødselsdag den 2. april 2004 præsenterer ANDERSEN-BENGTSSON-SYDOW deres nye cd "Rime-Djävelen" ved en reception kl. 14 på Teatermuseet i Hofteatret på Christiansborg Ridebane i København.

"Rime-Djävelen" er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden og indeholder moderne og højaktuelle fortolkninger af H.C. Andersens digte i elektroniske, rytmiske og klassiske arrangementer.

På cd'en levendegør Ulle Bjørn Bengtsson (sang og deklamation) og Hans Sydow (sampler, synthesizer og laptop), der sammen har komponeret, arrangeret og produceret cd'en, H.C. Andersens lyrik.

Sammen med en særpræget kvartet, gør de H.C. Andersens længsel, lyst og lidelse håndgribelig og til at spejle sig i. Så mærker vi pludselig H.C. Andersen - en målrettet enegænger fuld af kærlighed, menneskelig indsigt og humor!

Det er vildt - fra jubel til angst - og det er ikke for børn!

I tråd med cd'en, Glimtvis fra 1998, hvor digte af Tom Kristensen blev fortolket af Hans Sydow og Ulle Bjørn Bengtsson i gruppen Glimtvis, fyldes nu lydrummet omkring H.C. Andersen poesien ud.

ANDERSEN-BENGTSSON-SYDOW besætningen:
 
Sang og deklamation - Ulle Bjørn Bengtsson
Sampler, synthesizer og laptop - Hans Sydow
Violin - John von Daler
Cello - Andreas Broch
Kontrabas - Johannes Hejl
Klarinet & basklarinet- Christian Vuust

Rime-Djävelen af ANDERSEN-BENGTSSON-SYDOW
Cd & bog med digte.
Udkommer 2. april og udgives af
Expressivonium & Resonance.dk
www.rime-djaevelen.dk
RCD 09
ISBN 87-91090-08-3

Pressefotos, cover og pressemeddelelse kan downloades fra www.rime-djaevelen.dk
Ved receptionen på Hofteatret er der mulighed for pressefotografering og interviews. Bengtsson og Sydow vil være til sted ved receptionen - og Andersens ånd er allerede i Hofteatret. Det var nemlig her han debuterede som skuespiller: "En trold - Hr. Andersen."

For yderligere kontakt:
Ulle Bjørn Bengtsson
Tlf.: +45 2721 8444
E-post:Tilbage

Kalender navigation