LEGOLAND
Fart, spænding og seje oplevelser over det hele. Sådan er LEGOLAND. Stedet, hvor små og store leger og får masser af nye input til fantasien. Kreativiteten får vinger, når der leges og læres, opdages og udforskes. Riddere i rustninger, pirater, barske cowboys, vilde indianere og meget, meget mere.
Kort sagt er LEGOLAND den sjoveste legeplads for hele familien. Og bedst af alt; der sker hele tiden noget nyt og spændende i LEGOLAND, der byder på mere end 50 spændende aktiviteter og 50 millioner LEGO klodser og masser af sjove events.

Spændende nyheder venter
Den nye actionoplevelse i LEGOLAND er rutschebanen X-treme Racers. Den er over 400 m lang, vild og hamrende hurtig. Det går op, ned og rundt i vanvittige kurver. Oplev en fantastisk acceleration før den suser igennem den sorte tunnel med 60 km i timen. En vildt cool oplevelse.
Også miniland byder på en spændende racer-mulighed. Et fuldt udstyret "racerland" med trucks, telte, mekanikere m.m. Banen er inspireret af Silverstone racerbanen i England. To af bilerne styres fra kontrolpaneler, og på en skærm kan kørerne følge det tætte løb.

Bakken
Danmarks største revy - Cirkusrevyen, skønne piger i Bakkens Hvile, Pjerrot, Bakkedyrene og underholdning på Friluftscenen er et udpluk af det verdens ældste forlystelsespark Bakken, har at byde på.

Desuden er der 100 forskellige forlystelser, 35 restauranter og spisesteder samt hyggelige beværtninger med levende musik - så der er noget for enhver smag og pengepung. Rabathæfter til Bakkens forlystelser kan købes i Bakkens informationskiosker, hvorved der opnås en rabat på 10% til 15%.

Og entreen er altid gratis. Selskaber kan få hjælp af Bakkens Arrangement Service, som skræddersyr gruppearrangementer til Bakken - telefon 3963 3544.

Bakken.... der er noget om snakken!

Bemærk åbningstiderne:
Hverdage fra 14-24,
Søn- og helligdage samt højsæson (1/7-4/8): 12-24.
Dog lukkes der kl. 22 søndag-onsdag i perioden 2/4-15/5