CFB

Børnekulturmesse i Forum

20 Februar 2004

D. 20. til 23. februar 2004 kan du opleve tre forrygende børnekulturelle dage i Forum København.


Tid: Den 20. februar 2004
Sted: Forum.

For yderligere oplysninger kontakt: Projektleder Pernille Elkjær

Tel: 35 24 00 88


BØRNEKULTURFORUM 2004

Velkommen til premieren på det store tværgående børnekulturelle arrangement BørneKulturForum. I Forum København kan du d. 20 - 22. februar 2004 få et kvalificeret overblik over, hvad der sker på børnekulturens område. Oplev udbuddet af bøger, teater, musik, film, spil, sport og leg.

Med denne invitation har du muligheden for at deltage i en faglig seminardag, der samtidig giver adgang til hele udstillingen. Mød op fredag d. 20. februar - hvor du kan høre følgende indlæg:

Seminar om børnehavebiblioteket - rum for de små børns læselyst ved Biblioteksstyrelsen

Seminar om H.C. Andersen ved Center for Børnelitteratur

Pris  200 kr. pr. seminar og rabatpris på 350 kr. for begge seminarer.
Prisen inkluderer indgang til udstillingen - www.bornekulturforum.dk
  
Tilmelding Du kan tilmelde dig på www.e-billetter.dk eller ringe på 70 26 32 67


Presse efterfølgende:


BørneKulturForum er kommet for at blive!

Børn i alle aldre havde taget deres forældre og bedsteforældre ved hånden og hyggede sig i tre dages kulturelt slaraffenland i Forum. Søndag den 22. februar sluttede med et besøgstal på 9.222, og dét er et rigtig flot resultat for debutanten BørneKulturForum.

Tre dages kulturelt mekka med sjove aktiviteter, oplevelser og spændende tilbud til børn fra 3-15 år. BørneKulturForum 04 blev afgjort en succes, som forventes gentaget næste år.

- Arrangementet er gået over al forventning. Den meget positive feed back fra de besøgende har bekræftet os i troen på, at der er et behov for og en stor lyst til hos de danske børnefamilier at opleve kultur i børnehøjde. Messen har haft en utrolig stor spændvidde, og der er helt sikkert basis for en efterfølger næste år, siger arrangementschef i Forum, Eva Vedel.

Søndagens tøndeslagning var et tilløbsstykke for udklædte børn i alle aldre. Supermand, feer, prinsesser, politimænd, snedronninger, vilde dyr og cowboys gjorde en stor indsats for at få slikket ud fra de seje brædder. Ellers var der livlig aktivitet i hele weekenden, hvor krigerne fra Faraos Cigarer, Zoologisk Have med behårede edderkopper og slanger og madlavning hos Karolines Køkken var eksempler på bredden i de meget populære aktivitetstilbud.
 
Læs mere på: www.bornekulturforum.dk

Billeder fra arrangementet kan downloades på:
photos.forumcopenhagen.dk - Log in og password kan fås hos:
Pressemedarbejder Therese d´Auchamp, tlf.. 32 47 26 13/ e-mail:

Mere information kan fås hos:
Eva Vedel, Forum København, på tlf.: 35 24 00 91/ e-mail:Tilbage