Olivia Newton-John synger til HCA-show

Stjernen fra "Grease" har netop optrådt for Kronprinseparret i Australien, og nu gør hun det igen, når hun går på scenen til det store åbningsshow for H.C. Andersen-året d. 2. april.

Af on - H.C. Andersen 2005 - 22 Marts 2005

H.C. Andersen 2005 Fonden og DR er stolte over at kunne offentliggøre, at Olivia Newton-John, også kendt som Sandy i musicalen "Grease", optræder i Parken til det store åbningsshow i anledning af H.C. Andersen-året lørdag d. 2. april 2005.

Olivia Newton-John har netop med stor succes optrådt for Kronprinseparret på deres besøg i Australien, og nu bliver der tale om en genforening, når hun synger i Parken.

Olivia Newton-John har efterhånden sunget og optrådt i mange år, men det hører til sjældenhederne, at hun besøger Danmark. Ikke mindst derfor er det en stor glæde, at hun vil være med til at sprede glans over Parken. Olivia Newton-John har et utal af udgivelser bag sig, hvor den seneste er "Indigo" fra 2004. I 1999 modtag hun en Emmy Award som bedste sangskriver for hendes album "Back With A Heart". Derudover havde hun stor succes med musical-filmen "Grease" i 1978, hvor hun spillede Sandy overfor John Travolta. Yderligere stor succes havde hun med sin single "Physical" fra 1981, der for alvor banede vejen for hendes sangkarriere. Desuden repræsenterede hun i 1974 England til det europæiske melodigrandprix og sang ligeledes til åbningsceremonien ved De Olympiske Lege i Sydney i 2000. Udover at synge er hun aktiv i arbejdet for miljø, børn og bekæmpelsen af brystkræft."Once Upon A Time" sendes direkte på DR1 og til lande over hele verden og er et 120-minutters show, der i ord, film, dans og musik fortæller historien om Andersen, hans liv og kunst. Parken omdannes til et magisk eventyrunivers, hvor der med udgangspunkt i en række små nyindspillede film, berettes historien om Andersens liv. Hvert eventyr fortælles i dans og musik, og på scenen vil publikum og seerne hjemme i stuerne bl.a. kunne opleve Connie Nielsen som vært, popstjernen Daniel Bedingfield fra New Zealand, Jean Michel Jarre, den verdensberømte amerikanske operasangerinde Renée Fleming, Safri Duo, den italienske forvandlingskunstner Ennio Marchetto, Sir Roger Moore, Harry Belafonte og Isabel Allende. I alt er der 600 medvirkende inkl et børnekor på 350 drenge og piger, 28 balletbørn fra Den Kongelige Ballet, den kinesiske akrobattrup Shenyang Acrobatic Troupe og et stort ensemble af dansere og sangere.

Billetter til showet kan købes på BilletNet på tlf. 7015 6565 eller www.billetnet.dk og på Billetlugen på tlf. 70 263 267 eller www.billetlugen.dk.


Tilbage