Isabell Kristensen præsenterer snedronningens bal

Den 21. marts åbnes dørene for Isabell Kristensens snedronninge-bal, hvor eventyrlige kreationer over H.C. Andersens eventyr vil se dagens lys for første gang.

Af Helena P. N. Jørgensen - H.C. Andersen 2005 - 18 Marts 2005

Isabell Kristensen er kendt for at designe og sælge haute couture verden over og har høstet international anerkendelse for sin kreativitet og dygtighed.

Udstillingen omfatter omkring 30 dragter, hvoraf de fleste er kjoler. Om end eventyret Snedronningen er udstillingens overordnede eventyr, vil fortællinger som Den lykkelige Familie, Den lille Havfrue, Nattergalen, Tommelise samt Svinedrengen også være repræsenteret blandt kreationerne.

Kreationerne kobles til forskellige citater fra H.C. Andersens værker og udgør en eventyrlig dialog på tværs af tid og udtryksform og 'Snedronningens bal' er således tænkt som Isabell Kristensens fantasi, om hvordan Snedronningens bal ville have været, hvis H.C. Andersen havde beskrevet det.  Med appel til barnedrømmen om at være prins eller prinsesse er der med denne invitation budt op til bal for alle, store såvel som små.

Uge 12, 13 og 14
Åben alle ugens dage 10-17
Billetter købes i informationen ved Kvickly
eller ved indgangen til Centralværkstedet.

Bruuns Galleri
M.P. Bruuns Gade 25
8000 Århus C
Tlf.: 70 20 89 09
Fax: 70 20 89 19

www.bruunsgalleri.dk

Illustration: © Isabell Kristensen


Tilbage