Premiere på to jyske HCA-begivenheder

I morgen, 19. marts, åbner Elmuseet i Bjerringbro en HCA-udstilling og om aftenen vil Fredericia Jernbaneorkester byde på "En eventyrlig aften" på Fredericia Teater.

Af awk - H.C. Andersen 2005 - 18 Marts 2005

I anledning af jubilæet for H. C. Andersen laver Ria en udstilling på Elmuseet, hvor alle værker er inspireret af digteren; hans liv, rejser, digtning og kunst. Kunstnerne i Ria har meget forskellige udtryksformer, så både akryl og oliemaleri, sten, raku og keramik vil blive præsenteret. De syv kunstnere er Johan Kallmeyer, Dorthe Lindgaard Thomsen, Karen Roed, Vivi Bendixen, Ricco B. Andersen, Irene Søgaard og Lotte Holm.

Udstillingen er en del af et jubilæumsarrangement, som Elmuseet har lavet i samarbejde med Folkeuniversitetet i Bjerringbro.
Udstillingen åbner i morgen og er at se frem til 17. april 2005.

Elmuseet
Bjerringbrovej 44
8850 Bjerringbro
Tlf.: 86 68 42 11
Fax: 86 68 04 70
www.elmus.dk


På Fredericia Teater inviterer Fredericia Jernbaneorkester til "En eventyrlig aften", en H.C. Andersen-koncert hvor digte, historier, sang og musik blandes. Medvirkende, udover orkesteret, med dirigent Erik Hammerbak i spidsen, er sopransangerinden Lise Nees, sanger og skuespiller Jesper Buhl, samt skuespiller v/ Odense Teater Peder Dahlgaard, som vil indtage rollen som konferencier og fortæller.

Jernbaneorkestret i Fredericia, Danmarks største af slagsen, blev stiftet helt tilbage i 1953, og har rejst rundt i det meste af Europa.

Koncerten starter klokken 19 og forventes at vare omkring 4 timer. Læs mere her.

Fredericia Jernbaneorkesters hjemmeside.


Tilbage