HCA NYHEDER Billetsalget er startet

Peberrods Suppe og fyldt Kaalhoved skal åbne det officielle H.C. Andersen år ved en gallaforestilling den 1. april på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Af on - H.C. Andersen 2005 - 09 Februar 2005

Holdet er samlet, men halvdelen af billetterne er væk!

7 skuespillere, 4 operasolister, 12 dansere, 5 artister, 34 symfoniske musikere, 4 rytmiske musikere og 30 kvindelige korsangere er netop nu i færd med at øve på skuespillet Peberrods Suppe og fyldt Kaalhoved.

Billetsalget er også i fuld gang. Efter den lukkede, tv-transmitterede premiere opføres der blot yderligere 13 forestillinger - og kun i april måned. På nuværende tidspunkt er halvdelen af billetterne allerede solgt.

Peberrods Suppe og fyldt Kaalhoved er et moderne drømmespil, der bygger på tekster og motiver fra H.C. Andersens værk. Alt, hvad der siges på scenen, har Andersen skrevet, men hans ord er blevet til replikker i et fuldstændig nyt og originalt værk, skrevet og iscenesat af den svenske kapacitet Lars Rudolfsson og sat i en storslået visuel ramme af den legendariske, amerikanske scenograf Robin Wagner og den svenske kostumedesigner Kersti Vitali. Desuden har komponisten Savannah Agger skrevet ny musik til forestillingen.

Hermed får Det Kongelige Teater mulighed for at hylde vor nationaldigter på selve det teater, der var så centralt i hele hans liv. Det var hér, han ville være, hér han ikke måtte være, og hér han alligevel tilbragte så meget af sin tid.

Urpremiere | Gamle Scene | den 1. april 2005.

Peberrods Suppe og fyldt Kaalhoved opføres i samarbejde med H.C. Andersen 2005 Fonden.

Læs mere om forestillingen her:

http://www.kgl-teater.dk/dkt2002/skuespil/repertoire/Speberrods.htm

 


Tilbage