HCA NYHEDER Anders Fogh Rasmussen gæster dk4

"Mit livs eventyr" kaldte H. C. Andersen sine egne erindringer. Men det er også titlen på den programrække dk4 udsender hele H.C. Andersen jubilæumsåret 2005. Hver måned er der premiere på et nyt program med en specielt udvalgt gæst og med Johannes Møllehave som vært.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 06 Januar 2005

Gæsterne er valgt, fordi de er H. C. Andersen-kendere, eller fordi de repræsenterer et bestemt område af det danske samfundsliv som f.eks. kirken, industrien, forskningen og det politiske liv. Baggrunden er en opfattelse af, at eventyrene udgør en væsentlig del af danskernes fælles kulturarv.

Hver gæst fortæller om sit første møde med eventyrene og har også valgt sit eget favoriteventyr, der læses højt. Eventyrene tolkes, og Møllehave supplerer med et væld af spændende oplysninger og med sin enestående indsigt.

Fredag den 7. januar klokken 20.00 kan dk4's seere således glæde sig til et møde med Statsminister Anders Fogh Rasmussen, der læser op fra "Den standhaftige tinsoldat".

Seerne kan i årets løb også se frem til at møde Møllehave i samtale med Jens Andersen - et program der har premiere den 4. februar klokken 20.00 - Naser Khader, Birthe Rønn Hornbech, Holger Bech Nielsen, Ulrich Breuning, Mogens Lykketoft, Louise Gade, Asger Aamund, Britta Schall Holberg, Erik Normann Svendsen og Niels Birger Wamberg.

Programmet "Mit livs eventyr - Anders Fogh Rasmussen" genudsendes desuden den 8/1 klokken 16.30, den 9/1 klokken 18.30 og den 22/1 klokken 22.30


Tilbage