HCA NYHEDER Vær med i Tivolis eventyrlige HCA-show

I anledning af H.C. Andersens 200 års jubilæum arrangerer Tivoli i 2005 et fantastisk eventyrshow. Det bliver en utrolig oplevelse - både at se på og være med i.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 20 Oktober 2004

Hvert show skal bruge 56 unge og voksne medvirkende som prinsesser, tinsoldater, hekse, grimme ællinger, knægte, kejsere og andet godtfolk. Derfor skriver vi til dig for at høre, om du vil være med, eller om du kender nogen, der kunne være interesseret.

De bedste af de bedste
Showet "Et Tivoli Eventyr" er skabt af amerikaneren Gary Paben, der bl.a. har stået for tre Super Bowl shows samt åbningsshowet til Handicap-OL i Salt Lake City 2002. Han har som Senior Show Director i Walt Disney World gennem 20 år sat over 200 produktioner op.

Med sig har Gary Paben producer Bettina Buckley, der også har en række giga-shows bag sig, heriblandt Broadway shows og åbningen af flere forlystelsesparker. Musikken er indspillet af London Symphony Orchestra. Fortælling og sang står Louise Fribo og Kurt Ravn for.

Kom til audition 6.-7. november
Hvis du er interesseret i at være med - eller hvis du kender nogen, der er - så klik ind og læs om vores audition den 6. og 7. november.

Læs alt om audition her:
http://www.tivoli.dk/composite-1980.htm


Tilbage