HCA NYHEDER Golf i eventyrets navn

Første udgave af golfturnerinegn HCA Master havde deltagelse af Danmarks seks bedste golfspillere, som kæmpede mod hinanden i en eventyrlig dyst mellem Jylland og Sjælland på Odense Eventyrs Golfs anlæg.

Af on - H.C. Andersen 2005 - 29 September 2004

Der var rig mulighed for at få et sjældent glimt af de danske golfstjerner, da de under vindomsuste forhold deltog i opvisningsturneringen HCA Masters, som samlede den danske golfelite for første gang på dansk grund siden den kuldsejlede Nordic Open i 2003.

Jylland med holdkaptajn Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Jeppe Huldahl kæmpede mod et hold fra Sjælland med Kaptajn Anders Hansen, Søren Hansen og Mads Vibe-Hastrup om noget meget mere kostbart end de mange hundredetusinde Euro som de spiller om hver uge på Europaturen, nemlig håneretten, og den skal der ikke kimses af - de skal nemlig se hinanden i øjnene stort set hver uge året rundt.

Skal blive en tradition
Turneringen der spilles for første gang, er efter Thomas Bjørns mening et vigtigt tiltag, som nok skal gå hen og blive en årligt tilbagevendende tradition. "Så længe der er en stor interesse om dansk professionel golf, skal vi også have muligheden for at komme hjem og spille foran et dansk publikum, når vi ikke har en Europa Tour turnering herhjemme", siger thomas Bjørn til Ekstra Bladet.

Sjælland vandt i øvrigt golfdysten 2-1, og kan dermed rænke ryggen med stolthed de næste 12 måneder.


 


Tilbage