HCA NYHEDER Rime-Djävelen

Reception og præsentation af ny H.C. Andersen-inspireret cd "Rime-Djävelen" fredag den 2. april 2004 klokken 14:00 på Teatermuseet i Hofteatret i København. CD'en er støttet af HCA2005.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 25 Marts 2004

På H.C. Andersens 199 års fødselsdag den 2. april 2004 præsenterer ANDERSEN-BENGTSSON-SYDOW deres nye cd "Rime-Djävelen" ved en reception klokken 14 på Teatermuseet i Hofteatret på Christiansborg Ridebane i København.

"Rime-Djävelen" er støttet af H.C. Andersen 2005 Fonden og indeholder moderne og højaktuelle fortolkninger af H.C. Andersens digte i elektroniske, rytmiske og klassiske arrangementer.

På cd'en levendegør Ulle Bjørn Bengtsson (sang og deklamation) og Hans Sydow (sampler, synthesizer og laptop), der sammen har komponeret, arrangeret og produceret cd'en, H.C. Andersens lyrik.

Sammen med en særpræget kvartet, gør de H. C. Andersens længsel, lyst og lidelse håndgribelig og til at spejle sig i. Så mærker vi pludselig H.C. Andersen - en målrettet enegænger fuld af kærlighed, menneskelig indsigt og humor!

Det er vildt - fra jubel til angst - og det er ikke for børn!

I tråd med cd'en, Glimtvis fra 1998, hvor digte af Tom Kristensen blev fortolket af Hans Sydow og Ulle Bjørn Bengtsson i gruppen Glimtvis, fyldes nu lydrummet omkring H.C. Andersen poesien ud.

ANDERSEN-BENGTSSON-SYDOW besætningen:
 
Sang og deklamation - Ulle Bjørn Bengtsson
Sampler, synthesizer og laptop - Hans Sydow
Violin - John von Daler
Cello - Andreas Broch
Kontrabas - Johannes Hejl
Klarinet & basklarinet- Christian Vuust

Rime-Djävelen af ANDERSEN-BENGTSSON-SYDOW
Cd & bog med digte.
Udkommer 2. april og udgives af
Expressivonium & Resonance.dk
www.rime-djaevelen.dk


Tilbage