HCA NYHEDER Nyt fransk HCA2005-site

Fransk HCA2005-site skal trække fransksprogede HCA-interesserede over på den internationale portal.

Af Mikkel Stjernberg - H.C. Andersen 2005 - 29 Januar 2004

Nyt fransk website om HCA2005 sætter fokus på fejringen af H.C. Andersens 200-års jubilæum på internettet. Formålet er at trække H.C. Andersen-interesserede i den fransk-talende verden over på den internationale HCA2005-portal og her formidle aktuelle informationer om såvel projektet som digteren selv.

"Som alle andre har også den fransk-talende verden et ejerskab af H.C. Andersen, og vi er glade for at kunne dele ud af vores viden om Andersen i den forbindelse. De fransk-talende lande er et nøglemarked for fejringen af H.C. Andersen over hele verden, og det franske HCA2005-site er derfor en hjørnesten i vores arbejde for at gøre HCA2005 til en global kulturbegivenhed," siger generalsekretær for HCA2005 Fonden, Lars Seeberg.

Det franske website oplyser overordnet brugerne om henholdsvis selve projektet, H.C. Andersen som person, nøglepersonerne i HCA2005 og de turist-mæssige muligheder hvad angår besøg i Danmark.

Dermed er sitet et ektrakt af informationerne på den internationale HCA2005-portal og indeholder ikke dynamisk stof som nyheder og kalender-begivenheder. Her henvises brugerne i stedet til den internationale portal.

"Sitet er produceret som et naturligt led i kommunikations-strategien for HCA2005, og de planer der ligger bag vores ønske om at forbinde verden med fejringen af H.C. Andersen i 2005. Vi håber derfor på, at det franske site vil give de fransk-talende brugere det nødvendige afsæt for deres interesse i H.C. Andersen og vores fejring af ham i 2005," siger kommunikationsansvarlig for HCA2005, Christian Have.Se det franske website på: fr.hca2005.net
Tilbage