HCA NYHEDER Håb om golf-turnering til Odense i 2005

Odense satser på at få en runde af Europa Tour golf-turneringen til byen i forbindelse med HCA2005.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 11 November 2003

Odense Eventyr Golf Klub vil gerne lægge areal til en runde af den internationale golf-turnering Europa Tour og sætter derfor alle sejl for at få det til at ske i 2005, hvor byen fejrer H.C. Andersens 200-års jubilæum og derfor i forvejen er synligt på det internationale landkort.

Ifølge det regionale dagblad Fyens Stiftstidende er der indtil videre holdt møder med flere potentielle sponsorer, men ingen af dem har medført konkrete resultater.

"Vi er billedligt talt ved at kigge på brikkerne til et puslespil. Om vi på et senere tidspunkt vil forsøge at lægge puslespillet, har vi slet ikke besluttet," siger Dan Hammer, der er kommerciel direktør for fodboldstadionet Parken i København og en af de væsentlige drivere bag initiativet fra Odense.

Samme Parken har Flemming Østergaard (Don Ø) som bestyrelsesformand, der er en ivrig golfspiller, og Odense Eventyr Golf Klubs formand, Harry Pape Henriksen, har henvendt sig til Flemming Østergaard og Parken med henblik på et eventuelt samarbejde i forbindelse med European Tour.

"Vi mangler den promoter, der skal skaffe sponsorpengene. Her ser vi Parken som en mulighed," siger Harry Pape Henriksen.

Tilbage