HCA NYHEDER To priser til HCA-video

HCA2005's reklamebureau, Nørgaard-Mikkelsen, vinder to priser for kampagnen "HCA2005: join the worldwide celebration!"

Af Mikkel Stjernberg - H.C. Andersen 2005 - 04 November 2003

Kampagnen "HCA 2005: Join the Worldwide Celebration" vandt 1. november to priser i forbindelse med MCA Awards 2003 i TV-byen uden for København.

MCA står for Media Communications Association og er en forening for virksomheder, der beskæftiger sig med video, film og multimedial kommunikation. Både som producent og indkøber.

HCA2005-kampegnen vandt den ene af de to hovedpriser, der var indstiftet i anledning af MCA's 25 års jubilæum: Kinovox prisen. Den uddeles til den produktion, der særligt udmærker sig ved sine håndværksmæssige kvaliteter inden for lyd, fotografi, redigering eller grafik.

Desuden vandt kampagnen sølv i kategorien: Corporate Communication Video: Information.

Kampagnen er produceret af det fynske reklamebureau Nørgaard-Mikkelsen for HCA2005 Fonden i forbindelse med fejringen af H.C. Andersens 200-års fødselsdag i 200 år.

MCA er tidligere kendt som ITVA Danmark, der blev etableret i 1978 som en aflægger af den amerikanske moderorganisation. I Danmark er MCA er et netværk af over 300 branchefolk.

MCA Awards er Danmarks eneste prisuddeling for professionelle video-, film- og multimedieproduktioner til erhvervslivet, organisationer, den offentlige sektor og TV.


Tilbage