HCA NYHEDER International nominering af HCA-kampagne

H.C. Andersen 2005-kampagne nomineret til international reklamepris.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 15 August 2003

H.C. Andersen 2005-projektets kampagne "Join the world-wide celebration" er nomineret til den prestigefulde, internationale New York Festivals Design and Print Advertising Competition. Festivalen kårer hvert år det bedste værk inden for design og kampagner på verdensplan.

H.C. Andersen 2005-kampagnen er udvalgt af et internationalt panel af dommere inden for branchen blandt en lang række af forslag, indsendt fra alle steder i verden. Som nomineret vil H.C. Andersen-kampagnen kæmpe om en 1., 2. eller 3. plads i kategorien "Best Art Direction" 2003.

H.C. Andersen 2005-kampagnen består bl.a. af en kunstnerisk præsentationsfilm, en eksklusiv booklet og et illustreret hæfte. Kampagne af udarbejdet af det odenseanske reklamebureau Nørgaard Mikkelsen i samarbejde med H.C. Andersen 2005.

Bag H.C. Andersen 2005 står den danske stat, Odense Kommune, Fyns Amt og Bikubenfonden. Formålet med H.C. Andersen 2005 er at sikre, at så mange som muligt får et større og mere nuanceret kendskab til digteren i Danmark og resten af verden.


Tilbage