HCA NYHEDER H.C. Andersens Hus får ros

Museet i H.C. Andersens barndomshus i Odense får masser af positive ord med på vejen efter færdiggørelsen af den første etape af udbygningen.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 23 Maj 2003

Endnu er udbygningen ikke færdig. Kun den første etape er på plads og åbent for offentligheden. Men selv om resten af H.C. Andersens Hus i Odense først slår dørene op for offentligheden i sommeren 2004, får den første del af det nye H.C. Andersens Hus i Odense masser af ros fra såvel anmeldere som publikum.

For eksempel skriver Fyns Amts Avis, at "Den nye opbygning af udstillingerne har gjort museet meget mere levende, tidssvarende, spændende og overskueligt, og der er noget for både den ferme eventyrkender og for begynderen, som endnu ikke ved så meget om vor berømte eventyrdigter."

Blandt de nye tiltag på museet er blandt andet en række pc-skærme, hvor publikum kan danne sig et overblik over de mange forskellige bøger, tegninger og papirklip, som museet har liggende i arkiverne og ikke som sådan udstiller.

Hos Odense Bys Museer er man naturligvis glade for modtagelsen af det udbyggede museum, men museet gør opmærksom på, at der stadig er meget at nå, til gennemførelsen af hele udbygningen af H.C. Andersens Hus til næste sommer er på plads.

Indtil da kan den første etape af udbygningen opleves til den 15. juni fra tirsdag til søndag 10-16 og fra den 16. juni til 31. august fra mandag til søndag 9-19. Bemærk dog, at indgangen nu befinder sig i Bang Boder 29.


Tilbage