HCA NYHEDER Taffelmiddage i det sydfynske

Lykkesholms Slot et ud af flere slotte og herregårde på Sydfyn, som kommer til at danne ramme om en række taffelmiddage i H.C. Andersens tegn i 2005.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 29 April 2003

En perlerække af taffelmiddage på de sydfynske slotte og herregårde står på områdets turistmenu i 2005 i anledning af 200-året for H.C. Andersens fødsel. Blandt andet bliver Lykkesholms Slot et væsentligt omdrejningspunkt, skriver Fyns Amts Avis.

Det er rejsebureauet Fyn Tour, der står bag projektet, som går ud på at tilbyde turister en række ekskulsive middage på slottene og herregårdene på Sydfyn og lade dem allesammen foregå i H.C. Andersens navn og ånd.

Middagene skal blandt andet arrangeres i forbindelse med kongresser og konferencer, så deltagerne kan få sig en oplevelse i særklasse uden for selve kursusstedet.

Lykkesholms Slot er som et af de få i området vant til store selskaber og middage, men det ser produktionskonsulent i Fyn Tour, Peter Thaisen, ikke som det store problem. Så længe der er plads til selve taffelselskabet går det nok, siger han til Fyns Amts Avis. Der kan altid arrangeres noget med nogen toiletvogne og andre faciliteter omkring selskabet, hvis det bliver nødvendigt.

 


Tilbage