HCA NYHEDER Fart over forberedelser inden ansøgningsfrist

Det summer af mødeaktivitet ude i de danske lokalsamfund for at nå at komme med i ansøgningspuljen for H.C. Andersen 2005, inden fristen udløber den 2. april i år.

Af ms - H.C. Andersen 2005 - 11 Marts 2003

Deadline er 2. april i år klokken 12:00, og ude i de danske lokalsamfund er det for tiden hektisk aktivitet for at få formuleret ideer og ansøgninger om penge fra H.C. Andersen 2005 Fonden i tide.

Det gælder eksempelvis den østlige del af Fyn, hvor der ifølge Fyens Stiftstidende er orienteringsmøde den 12. marts hos Nyborg Turistbureau på Hotel Nyborg Strand.

På mødet vil H.C. Andersen-konsulent for det regionale turistselskab Fyn Tour, Peter Thaisen, fortælle om mulighederne for at få del i den million kroner, som H.C. Andersen 2005 Fonden har sat af til lokale tiltag i forbindelse med fejringen af digterens 200-års fødselsdag.

Thaisen fortæller samtidigt om de foreløbige planer i den fynske region i forbindelse med jubilæumsåret, og så håber Nyborgs turistchef, Benny Kjeldbjerg, at mødet også kan udvikle sig til et ideforum for, hvordan Østfyn skal fejre H.C. Andersen i 2005.


Tilbage