HCA NYHEDER Ørbæk Kommune vil fejre H.C. Andersen

Turistudvalget i Ørbæk Kommune har flere projekter på tegnebrædtet i forbindelse med H.C. Andersens 200-års fødselsdag i 2005.

Af Mette Norup - H.C. Andersen 2005 - 20 Februar 2003

Turistudvalget i Ørbæk Kommune planlægger i øjeblikket flere arrangementer i forbindelse med H.C. Andersens 200 års fødselsdag i 2005. Det skriver Fyns Amts Avis.

H.C. Andersen opholdt sig i længere perioder under sine skriverier i Ørbæk området og interessen for den folkekære digter er derfor særlig stor i Ørbæk.

Under fejringen af 200 året for den verdensberømte digter vil opmærksomheden i høj grad være rettet mod de steder, hvor H.C. Andersens eventyr og fortællinger er blevet til og dermed også mod Ørbæk. Turistudvalget har nedsat en arbejdsgruppe, som står i spidsen for H.C. Andersen-projektet og planlægningen af begivenhederne er allerede i fuld gang.

Ifølge Fyns Amts Avis er en af de mange idéer som arbejdsgruppen har gang i en slotskoncert med Stig Rossen på Lykkesholm Slot i sommeren 2005. Koncerten vil blive højdepunktet i rækken af arrangementer, som skal markere 200 året for H.C. Andersen fødsel i Ørbæk.


Tilbage