FILM-X, Filmhuset

Primo 2005 , Andre events
Danmark - København

FILM-X er et yderst anerkendt filmværksted under Filmhuset, hvor børn og voksne kan prøve at producere animerede film, som de efterfølgende får med hjem på en cd-rom.

FILM-X i H.C. Andersen Klæder
Projektansvarlig: Regitze Openhejm

I forbindelse med H.C.Andersen 2005 inviterer det interaktive filmstudie FILM-X skoleklasser til at lave deres helt egne fortolkninger af udvalgte H.C. Andersen eventyr, blandet andet som led i skolernes undervisning om H.C.Andersen. Med projektet FILM-X i H.C. Andersen klæder skabes en ramme, hvor børn og unge kan arbejde kreativt og nyskabende med H.C. Andersens eventyr og historier.

I anledning af jubilæumsåret vil FILM-X blive udvidet med et HC Andersen 3D-animeret univers, hvor publikum vil komme ud for en forrygende forfølgelse i Den Grimme Ælling, møde hunde og heks i scener fra Fyrtøjet, spille med i scene fra Den Standhaftige Tinsoldat eller hale en død krage op af lommen i Klods Hans ? med en eventyrlig slotskulisse som baggrund.

Start: primo 2005

Skolebesøg i FILM-X:
I ugens løb er FILM-X reserveret til skolebesøg. Bookning med oplysning om entrépris foretages på tlf.nr. 33 77 34 10 tirsdag ? fredag mellem kl. 10 ? 12.
Weekendbesøg: i FILM-X
For alle. Dog skal børn være min. 6 år.
Åbningstider: besøg 1: 13.00 ?15.15 og besøg 2: 15.30 ? 17.45
Entrépris, som inkluderer materialer til at tage med sig hjem: 30. kr. pr. person
Billetter købes/bestilles i Cinematekets billetkontor på tlf.nr. 33 74 34 12.
Sprog: dansk og engelsk

Adresse: Cinemateket, Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K

Alle oplysninger om FILM-X aktiviteterne findes på www.film-x.dk i en dansk- og engelsk-sproget version.Tilbage

Kalender navigation