Københavns Havn

04 August 2005 - 07 August 2005 , Koncert, teater, forestillinger
Danmark - København

Kulturhavn præsenterer musicalen DEN LILLE HAVFRUE af H.C. Andersen i samarbejde med H.C. Andersen 2005 Fonden. Det bliver danmarkshistoriens største teateropsætning med 650 medvirkende på en kæmpe, flydende scene i Københavns Havn.

Som led i den storslåede fejring af H.C. Andersens 200-års fødselsdag i 2005 skænker KULTURHAVN hele København en overdådig udendørsopsætning af DEN LILLE HAVFRUE i Københavns Havn.
 
Forestillingen, der opføres i Københavns Havn i juli 2005 i forbindelse med KULTURHAVN 2005, bliver den største teateropsætning i Danmark til dato. I alt 650 medvirkende vil fra en kæmpe flydende scene levendegøre H.C. Andersens kendte og elskede fortælling og dermed omdanne Københavns Havn til et eventyrligt univers bestående af havfruer, prinser, havmænd og hekse.
 
DEN LILLE HAVFRUE bliver en gave til alle byens borgere, og de udvalgte medvirkende vil blive dygtiggjort gennem holdundervisning i aftenskoleregi i henholdsvis drama, sang eller dans. 
  
Hele forløbet fra audition, til undervisning af deltagerne og opsætning af forestillingen, vil blive fulgt af et filmhold, der går "bag om forestillingen", og resultatet af deres optagelser vil blive lagt ud på "Den Lille Havfrues" hjemmeside og kunne ses af alle med Internetadgang og interesse for at følge forestillingen.
 
KULTURHAVNs spektakulære opsætning af DEN LILLE HAVFRUE sker i samarbejde med H.C. Andersen 2005 Fonden.
 
Tilmelding til audition skal ske på www.kulturhavn.dk.Tilbage

Kalender navigation